Ανεξήγητος θάνατος γνωστού παρουσιαστή στα 62 του χρόνια

Ο θάνατος του Dale Winton έπεσε σαν “βόμβα” στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έφυγε εντελώς απροσδόκητα από την ζωή, σε ηλικία 62 ετών, το βράδυ της Τετάρτης. Ο θάνατος του δημοφιλή παρουσιαστή της βρετανικής τηλεόρασης ερευνάται από την Scotland Yard, την Μητροπολίτικη Αστυνομία του Λονδίνου δηλαδή, καθώς θεωρείται “ανεξήγητος αλλά όχι ύποπτος”.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κοντινών του ανθρώπων στην Daily Mail, ο Dale Winton (ο οποίος είχε αποκαλύψει το 2002 ότι ήταν ομοφυλόφιλος) είχε βαρεθεί την ζωή του, μισούσε που μεγάλωνε κι ένιωθε τεράστια μοναξιά, καθώς δεν είχε ερωτικό σύντροφο. Μάλιστα, ο αγαπημένος παρουσιαστής πάλευε τα τελευταία χρόνια με την κατάθλιψη κι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ένας από τους καλύτερους φίλους του παρουσιαστή αποκάλυψε πως ο Dale είχε υπονοήσει ότι θα βάλει τέλος στην ζωή του, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας του, όταν γύρισε και του είπε: “Πιστεύεις ότι θα έρθει πολύς κόσμος στην κηδεία μου; Σιγουρέψου ότι θα έρθουν όλοι”.

Read More

And More