Ανέτ Αρτάνι: Χαμογελαστή ξανά μετά τις αποκαλύψεις για την κακοποίηση της!

Η τελευταία φορά που είδαμε την Ανέτ Αρτάνι, σίγουρα δεν ήταν με κάποια ευχάριστη αφορμή. Τον περασμένο Νοέμβριο. η όμορφη τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά τις λεπτομέρειες της κακοποίησης της από τον πρώην σύντροφό της στην εκπομπή Μία της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η Ανέτ Αρτάνι, δίνοντας ένα παράδειγμα ζωής, κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της, να πάρει τη ζωή της από το μηδέν και να μπορεί να αισιοδοξεί και να χαμογελά ξανά στη ζωή, έστω κι αν χρειάστηκε να επιστρέψει στην Αμερική για να ξεπεράσει τα τραύματα της.

Μπορεί η Ελλάδα να της χάρισε κάποιες πικρές αναμνήσεις της χάρισε όμως και παντοτινούς φίλους όπως τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Ο hair & make up artist, συναντήθηκε με τη χαμογελαστή πια Ανέτ Αρτάνι, το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Hell’s Kitchen του Manhattan. Οι δυο καλοί φίλοι διασκέδασαν μαζί και ο Δημήτρης Γιαννέτος δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μία selfie με την όμορφη τραγουδίστρια, που δείχνει να έχει αφήσει πίσω της οριστικά το παρελθόν και τις κακές αναμνήσεις της.

Read More

And More