Ανεβαίνει η θερμοκρασία απο σήμερα – Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Από το μεσημέρι στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία επικράτηση νοτιοδυτικών ανεμών 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Πρόγνωση του καιρού για σήμερα Παρασκευή
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 9 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 1 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι νότιων διευθύνσεων 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 4 και στα δυτικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νότια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι στα βόρεια στρέφονται σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Σάββατο 27-10-2012
Καιρός: αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να βρέξει πρόσκαιρα. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5, βαθμιαία στα πελάγη 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
Κυριακή 28-10-2012
Καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6, στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια.

Read More

And More