Angelina Jolie: Ανησυχία για την αποστεωμένη εμφάνισή της – Φωτογραφίες

Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα που μιλούν για την υπερβολικά αδυνατισμένη σιλουέτα της Angelina Jolie. Λίγο καιρό μετά το δημοσίευμα που έλεγε πως η Angelina Jolie ζύγιζε 37 κιλά, οι παπαράτσι την απαθανάτισαν να ψωνίζει λαχανικά από σούπερ μάρκετ στο Hollywood μαζί με την κόρη της Vivian και όλοι έκαναν λόγο για την αποστεωμένη εμφάνισή της.

Μαμά και κόρη έκαναν τις βόλτες τους και απόλαυσαν χαλαρές οικογενειακές στιγμές, αν και οι παπαράτσι επικεντρώθηκαν στα υπερβολικά αδυνατισμένα χέρια της ηθοποιού. Παρά τις προσπάθειές της άλλωστε, να φορά φαρδιά ρούχα και να κρύβει το σώμα της, η Angelina είναι και πάλι στο επίκεντρο!

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Angelina Jolie εμφανίστηκε υπερβολικά αδυνατισμένη στην πρεμιέρα του “Kung Fu Panda 3” στο Los Angeles και τα δημοσιεύματα πως πάσχει από νευρική ανορεξία δεν σταμάτησαν. Λίγο αργότερα, το Νational Enquirer μέτρησε και πάλι τα κιλά της και κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο πως “Η Angelina Jolie ζυγίζει… 37 κιλά!

Πάντως η Angelina έχοντας στο παρελθόν υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή και σε αφαίρεση των ωοθηκών ώστε να μην νοσήσει από καρκίνο όπως η μητέρα της έχει ανησυχήσει πολύ το τελευταίο διάστημα τους θαυμαστές της. Κάθε φορά εμφανίζεται όλο και πιο αδύνατη, φουντώνοντας τις φήμες για ανορεξία ή κάποια άλλη πάθηση…



Read More

And More