Angelina Jolie-Brad Pitt: Η σπάνια κοινή συνέντευξη και η συγκινητική εξομολόγηση!

Οι κοινές συνεντεύξεις του ζεύγους Τζολί-Πιτ είναι πολύ σπάνιες γι’ αυτό και αυτή που θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου αποτελεί είδηση από μόνη της!

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έκατσαν μαζί και έδωσαν συνέντευξη για το αμερικάνικο Today Show η οποία θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες προκειμένου να προμοτάρουν τη νέα τους ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν, το “By the sea”.


Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση επεκτάθηκε πολύ πέραν της ταινίας με το ζεύγος να χαρακτηρίζει το γάμο του παρά μα πάρα πολύ σταθερό!


Η Τζολί επαίνεσε το σύζυγό της για τη στήριξη που της παρείχε όταν το 2013 έκανε διπλή μαστεκτομή και αργότερα υστερεκτομή λέγοντας: “¨Ηξερα καθόλη τη διάρκεια των εγχειρήσεων ότι ήταν στο πλάι μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άντρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί”.

Από την πλευρά του ο Πιτ δήλωσε ότι ο ρόλος του ήταν να στηρίζει την Αντζελίνα όσο περισσότερο μπορούσε. “Θα έκανα τα πάντα για να κρατήσω ενωμένη την οικογένεια” ενώ για την απόφασή της να προχωρήσει στις εγχειρήσεις δήλωσε:” Ήταν δικό της το φορτίο αυτό, χωρίς αμφιβολία. Ήταν μια τρομακτική απόφαση. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά ή να πάνε σε άλλη κατεύθυνση”.

Στη νέα τους ταινία Τζολί και Πιτ παίζουν ένα ζευγάρι που ο γάμος τους είναι στο χείλος της καταστροφής. Για το πώς κατάφερε να αποδώσει το ρόλο η Τζολί είπε: “Βασίζομαι στην κρίση του κοινού για το αν έπαιξα σωστά και αυτό διότι ο δικός μας γάμος είναι πολύ πολύ σταθερός και τέτοια ζητήματα είναι πολύ μακριά από μας”.

Read More

And More