Angelina Jolie – Brad Pitt: Η συνάντηση που μπορεί να φέρει επανασύνδεση

Το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt, τον περασμένο Σεπτέμβριο, έπεσε σαν βόμβα στα ξένα ειδησεογραφικά sites. Το όμορφο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισε να χωρίσει, προκαλώντας σοκ στους εκατομμύρια θαυμαστές του, που πίστευαν ότι ήταν αρκετά ευτυχισμένο με την οικογένειά του. Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, μιλάνε για μία συνάντηση στο Beverly Hills, όπου έδωσαν το παρών οι δύο ηθοποιοί και οι δικηγόροι τους.

Η Angelina και ο Brad συναντήθηκαν μετά από διάστημα 10 μηνών και, σύμφωνα με τον βιογράφο τους, Ian Helperin: “Κατέρρευσε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου”. Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι φαίνεται πως εργάζεται συνειδητά για την επανένωσή του μετά από εντατικές θεραπείες που έκαναν ο καθένας ξεχωριστά, όλους αυτούς τους μήνες. Μάλιστα, το βρετανικό site, τους συγκρίνει με τους Liz Taylor και Richard Burton, οι οποίοι αν και είχαν χωρίσει αρκετές φορές, πάντα γυρνούσε ο ένας στον άλλον.
«Η Angelina ήταν εξοργισμένη για όσα είχαν συμβεί και ειδικά για τον καβγά με τον Maddox. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαν να τα βρουν ξανά. Αλλά και οι δύο κατάλαβαν ότι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μαζί» προσθέτει ο Ian Helperin. «Ακολούθησαν πολλά κλάματα. Δεν άφησαν τίποτα ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια φρέσκια αρχή» περιέγραψε ο βιογράφος του ζευγαριού.

Read More

And More