Angelina Jolie – Brad Pitt: “Πάγωσαν” το διαζύγιο!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν αναβάλλει την διαδικασία του διαζυγίου, ένα διαζύγιο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από πολλούς ο χωρισμός του αιώνα. Όπως γράφει το αποκλειστικό δημοσίευμα του Us Weekly, το πρώην ζευγάρι έχει “παγώσει” τα διαδικαστικά του διαζυγίου τους, με κάποιους να μιλάνε και για πιθανή επανασύνδεση στο μέλλον.

Πηγές αναφέρουν στο περιοδικό πως η Angelina και ο Brad εδώ και αρκετούς μήνες δεν έχουν προχωρήσει καθόλου, όσον αφορά το διαζύγιό τους. Από την άλλη πηγή δήλωσε στην DailyMail ότι δεν υπάρχει θέμα επανασύνδεσης, αλλά ο λόγος που δεν το προχωράνε είναι για το καλό των παιδιών τους. Μάλιστα, ο Brad Pitt, μετά το πολύκροτο χωρισμό, έχει σταματήσει να πίνει, κάνοντας έτσι την Angelina Jolie να αλλάξει γνώμη και να μην συνεχίσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.
«Απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ προκειμένου να την κερδίσει. Γνώριζε πως είχε πρόβλημα και έπρεπε να το λύσει και αυτό ήταν που ήθελε και εκείνη», ανέφερε η ίδια πηγή στο περιοδικό.
Μέχρι στιγμής κανένα από το ζεύγος δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με αυτό.

Κράτα το

Read More

And More