Angelina Jolie – Brad Pitt: Χωρίζουν τελικά;

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Χόλιγουντ και μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας και έξι παιδιά οι κακές γλώσσες δεν σταματούν να θέλουν τον Brad Pitt και την Angelina Jolie ένα βήμα πριν το χωρισμό. Τα διάφορα δημοσιεύματα σκανδαλοθηρικών περιοδικών στην Αμερική μιλούν για χωρισμό από τότε που η Angie και ο Brad ήταν στην αρχή της σχέσης τους (λίγο αφότου χώρισε εκείνος με την Jennifer Aniston) και συνεχίζονται ως σήμερα.

Άλλοτε τους θέλουν να απομακρύνονται λόγω ασυμφωνίας, άλλοτε λόγω απόστασης (οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, τους έχουν κρατήσει κάποιες φορές μακριά για μεγάλο χρονικό διάστημα), τώρα όμως κυκλοφορούν φήμες για τρίτο πρόσωπο. Φυσικά, αναφερόμαστε στα δημοσιεύματα που μιλούν για κρυφό δεσμό του Brad Pitt με την επίσης παντρεμένη Γαλλίδα σταρ Marion Cotillard. Κάποιοι πάνε και πιο μακριά λέγοντας ότι πιθανότατα να υπήρξε και σπίθα ανάμεσα στον Brad και την άλλη συμπρωταγωνίστρια του Lizzy Caplan, στην τελευταία ταινία που γυρίζει.

Μάλιστα ο χρόνος που περνά ο Brad στο Λονδίνο με την Γαλλίδα ηθοποιό λένε πως έχει κάνει την Angelina έξαλλη και την έχει οδηγήσει ως την ανορεξία… Στις αρχές του χρόνου πάντως, το Νational Enquirer μέτρησε και πάλι τα κιλά της Angelina και κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο πως “Η Angelina Jolie ζυγίζει… 37 κιλά!”

Πάντως η Angelina έχοντας στο παρελθόν υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή και σε αφαίρεση των ωοθηκών ώστε να μην νοσήσει από καρκίνο όπως η μητέρα της έχει ανησυχήσει πολύ το τελευταίο διάστημα τους θαυμαστές της. Κάθε φορά εμφανίζεται όλο και πιο αδύνατη, φουντώνοντας τις φήμες για ανορεξία ή κάποια άλλη πάθηση…

Την ίδια στιγμή, άνθρωπος από το περιβάλλον του Brad είχε αναφέρει στο “OK! Magazine”: “Για λίγο ο ενθουσιασμός του γάμου κατάφερε να καλύψει τα προβλήματα. Αλλά τελευταία, είχαν πολλούς καυγάδες και “εκρήξεις”. Κανένας από τους δυο δεν ξέρει αν θα ξεπεράσουν την κρίση”.

Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής σε πείσμα όλων το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και ενωμένο με τον Brad να έχει σταθεί “βράχος” στο πλευρό της γυναίκας του σε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με το πρόβλημα υγείας της…

Τέλος, μην ξεχνάς πως σε περίπτωση διαζυγίου, το ζευγάρι πρέπει να μοιράσει την κοινή περιουσία των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνεται το 60 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι στη Γαλλία, η βίλα στην Ιταλία, τα σπίτια σε Λος Άντζελες και Νέα Ορλεάνη. Και ταυτόχρονα το ζευγάρι θα πρέπει να διευθετήσει το ζήτημα επιμέλειας των παιδιών τους (τρία βιολογικά και τρία παιδιά που έχουν υιοθετήσει)

Για να δούμε τελικά τι θα γίνει…

Read More

And More