Angelina Jolie: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και όσα είπε για τη σχέση της με τον Brad Pitt [pics]

Η Angelina Jolie έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Brad Pitt. Ο χωρισμός του ζευγαριού έσκασε σαν “βόμβα”, καθώς οι χολιγουντιανοί σταρ είχαν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και φαινόντουσαν ευτυχισμένοι. Μερικούς μήνες μετά η Angelina παραχωρεί συνέντευξη στο Style του Vanity Fair για το Σεπτέμβριο, με τίτλο «Angelina Jolie Solo» και μιλάει για την καθημερινότητά της, μετά τον χωρισμό από τον Brad, ενώ ταυτόχρονα ποζάρει σε μία ίσως από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίσεις.

Όσον αφορά το διαζύγιο, η Angelina Jolie εξομολογήθηκε ότι τα πράγματα «έγιναν άσχημα» το καλοκαίρι του 2016. Μάλιστα, αποκάλυψε πως τελικά ο τρόπος ζωής του ζευγαριού δεν είχε καμία σχέση με το διαζύγιο, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρώην σύζυγός της προτιμούσε μια πιο «ήσυχη» ζωή.
«Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Αυτό υπήρξε και θα παραμείνει μία από τις υπέροχες ευκαιρίες που μπορέσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας…», συμπλήρωσε για το διαζύγιο και τόνισε ότι τα έξι παιδιά του ζευγαριού υπήρξαν «πολύ θαρραλέα» κατά τη διάρκεια του διαζυγίου.
«Φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε για την οικογένειά μας και προσπαθούμε και οι δύο για τον ίδιο στόχο», είπε όταν ρωτήθηκε αν η επικοινωνία τους βελτιώθηκε. «Υπήρξα η ίδια πολύ ανήσυχη για τη μητέρα μου καθώς μεγάλωνα και δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαις στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμη κι αν εσύ δεν είσαι σίγουρη για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι αποκάλυψε πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε όταν παρέλυσε το πρόσωπό της, καθώς παρουσίασε υψηλή αρτηριακή πίεση, εκδηλώνοντας πάρεση τύπου Bell, την οποία κατάφερε να αντιμετωπίσει με βελονισμό.
«Μερικές φορές, οι γυναίκες σε οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο… μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», δήλωσε η χολιγουντιανή σταρ. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον χρόνο και παραδέχτηκε ότι έχει περισσότερες λευκές τρίχες και πιο ξηρό δέρμα. «Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του χρόνου που περνά».
Δες την εντυπωσιακή της φωτογράφιση:

Read More

And More