Angelina Jolie: Ο πατέρας της έμαθε για την μαστεκτομή από το διαδίκτυο παρόλο που την είδε δύο μέρες νωρίτερα!

Η Angelina Jolie έκανε μια γενναία αποκάλυψη για την διπλή μαστεκτομή που έκανε με σκοπό να προλάβει την πιθανότητα να προσβληθεί από καρκίνο του μαστού. Όλοι θαύμασαν την απόφασή της αυτή και κυρίως οι δικοί της άνθρωποι. Ο Brad Pitt την χαρακτήρισε ηρωίδα. Ωστόσο, υπάρχει ένα μέλος της οικογένειά της που το έμαθε από το διαδίκτυο, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Ο μπαμπάς της Jon Voight.

Να σημειώσουμε ότι οι δυο τους δεν είχαν καλές σχέσεις για πάνω από μια δεκαετία και οι οποίες αποκαταστάθηκαν το 2011. Ο μπαμπάς της ηθοποιού λοιπόν έμαθε για την επέμβαση από το άρθρο της στους New York Times παρόλο που την είχε συναντήσει δύο μέρες νωρίτερα.

Ο ίδιος παρόλο που ήταν δικαιολογημένα έκπληκτος από την είδηση επικρότησε την απόφασή της. “Η αγάπη και ο θαυμασμός μου για την κόρη μου δεν μπορεί να εξηγηθεί με λέξεις”, ανέφερε ο ηθοποιός στην New York Daily News.

“Την είδα δύο μέρες νωρίτερα με τον γιο μου Jamie. Μαζευτήκαμε όλοι για τα γενέθλιά του, με εκείνη και τον Brad. Δεν ήξερα όμως, δεν ήταν εμφανές”, συνέχισε ο Jon Voight.

“Εξεπλάγην όπως όλοι και συγκινήθηκα από τον τρόπο που το χειρίστηκε όλο αυτό. Είναι σπάνιος άνθρωπος , ο τρόπος που το εξέτασε και αυτά που μοιράστηκε”, είπε στηρίζοντας την απόφαση της Angelina.

Read More

And More