Angelina Jolie: Το φαγητό που ζήτησε να έχει μαζί της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ελλάδα

Η Angelina Jolie με την επίσκεψή της στην Ελλάδα κατάφερε να επιστήσει την προσοχή στο προσφυγικό πρόβλημα και να ενισχύσει τις προσπάθειες της Ύπατης Αρμοστείας και της ελληνικής κυβέρνησης, προκειμένου να επισπευσθεί η επείγουσα αντιμετώπιση της επιδεινούμενης ανθρωπιστικής κατάστασης. Η διάσημη ηθοποιός έφτασε στη χώρα μας το πρωί της Τετάρτης και ολοκλήρωσε το ταξίδι της το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μέσα σε 30 ώρες που διήρκησε η παραμονή της στη χώρα μας επισκέφτηκε χώρους φιλοξενίας προσφύγων σε Αθήνα και Λέσβο, συνομίλησε μαζί τους και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η 40άχρονη σταρ και Ειδική Απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ της οποίας το πρόγραμμα ήταν πολύ πιεσμένο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού People, καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψής της, είχε προμηθευτεί δύο σαλάτες και μερικά σάντουιτς –ενώ δεν έκρυψε την αδυναμία της στην Coca-Cola Zero (το μόναδικό πράγμα που είχε ζητήσει να έχει μαζί της) και στο νερό–, για να τρώει μέσα στο αυτοκίνητο ανάμεσα στις μετακινήσεις της.

Φεύγοντας από τη χώρα μας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ελληνικό λαό για την κατανόηση και γενναιοδωρία του σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, καθώς και για τις προσπάθειες των εθελοντών και των τοπικών οργανώσεων που συνάντησε.

Read More

And More