Ανίτα Μπράντ: Η φωτογραφία του Χάρη Χριστόπουλου με τα παιδιά τους και η αποκάλυψη για την ανατροφή τους

H Ανίτα Μπράντ και ο Χάρης Χριστόπουλος αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια.

Ο γνωστός φωτογράφος και η make up artist, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια και φροντίζουν και οι δυο να είναι παρόντας στην ανατροφή των παιδιών τους.

Σήμερα (13/10) η Αννίτα Μπράντ, που συχνά μοιράζεται σκέψεις και προβληματισμούς της μέσα από τα social media, δημοσίευσε μια φωτογραφία από μια βόλτα του Χάρη Χριστόπουλου με τα παιδιά τους και στη λεζάντα αποκάλυψε τον ρόλο που έχει ο φωτογράφος στην ανατροφή τους.

«Κάθε φορά όταν με ρωτάει κάποιος αν βοηθάει ο Χάρης με τα παιδιά η απάντηση μου πάντα είναι όχι! Και το εννοώ ότι δεν βοηθάει!
Δεν βοηθάει, γιατί η ανατροφή των παιδιών μας δεν είναι μόνο δική μου δουλειά ή υποχρέωση, ο Χάρης ως πατέρας αναλαμβάνει το δικό του μερίδιο, εκείνο που του αναλογεί στην καθημερινότητα, το οποίο εγώ δεν το αποκαλώ βοήθεια αλλά υποχρέωση προς τα ζουζούνια μας….και εκείνος το κάνει με όλη του την καρδιά. 

Την φωτογραφία αυτή μου την έστειλε από μία συνηθισμένη καθημερινή τους βόλτα στο πάρκο όπου κατάφερε να κοιμίσει και τα δύο μας Χριστοπουλάκια»

Read More

And More