Ανίτα Μπραντ: Η σπάνια εξομολόγηση για τους γιους της – «Μου φαίνονται όλα λες και περνάνε σε 2 δευτερόλεπτα»

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας απολαμβάνουν εδώ και λίγους μήνες ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, καθώς τον περασμένο Απρίλιο υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους.

Το ζευγάρι μάλιστα, κράτησε την είδηση της εγκυμοσύνης μακριά από τα media, ενώ ενημέρωσε για τα ευχάριστα νέα, αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού.

«Είμαι στα social media και έχω ένα υπέροχο κοινό, αλλά επιλέγω να μη μοιράζομαι πολλά από τις προσωπικές μας στιγμές. Είμαι άλλωστε πολύ κλειστή ως χαρακτήρας», είχε απαντήσει πρόσφατα η Ανίτα Μπραντ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Αυτή την περίοδο, η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ πριν από λίγες ημέρες γιόρτασαν και τα 3α γενέθλια του μεγαλύτερου γιου τους.

Σήμερα, Κυριακή 30/7 η Ανίτα Μπραντ έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με τον μικρότερο γιο της,

Η ίδια συνόδευσε τα στιγμιότυπα με ένα γλυκό μήνυμα, τονίζοντας πόσο μεγάλη ανάγκη έχει τις στιγμές με τα αγγελούδια της.

«Από τότε που έχουμε αποκτήσει παιδιά τα σαββατοκύριακα μου φαίνονται λες και περνάνε σε 2 δευτερόλεπτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν λαχταρούσα τόσο πολύ να έρθει το Σάββατο και η Κυριακή να μπορώ να είμαι ξένοιαστα όλη μέρα μαζί τους», έγραψε η Ανίτα Μπραντ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More