Ανίτα Μπραντ: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της που κράτησε κρυφή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ημέρες η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος, καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Η γνωστή make up artist και ο γνωστός φωτογράφος κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη και τους εννέα μήνες και αφού επέστρεψαν στο σπίτι τους μετά το εξιτήριο, ζουν  κεφάλαιο της ζωής τους που μόλις άνοιξε.

Ο λόγος που κράτησαν μακριά από τα φώτα το ευτυχές γεγονός είναι κάποια θέματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της κύησης και τους έκαναν να θέλουν να το διαφυλάξουν όσο περισσότερο μπορούν.

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Χριστόπουλου λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της γέννησης του δεύτερου παιδιού τους.

Σήμερα, Δευτέρα 3/4 η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από την δεύτερη εγκυμοσύνη της στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Δες τις φωτογραφίες

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand)

Read More

And More