Ανίτα Μπραντ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της – «Ούτε οι συγγενείς μας το ήξεραν»

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε χθες Κυριακή 2/4 η Ανίτα Μπραντ με τον νεογέννητο γιο της. Ο Χάρης Χριστόπουλος ήταν στο πλευρό της και μαζί με τη γυναίκα της ζωής του και το δεύτερο παιδάκι τους επέστρεψαν σπίτι στον πρωτότοκο γιο τους, Χρήστο.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στο μαιευτήριο και συνομίλησε με το ευτυχισμένο ζευγάρι. Η Ανίτα Μπραντ μίλησε για πρώτη φορά για την κρυφή εγκυμοσύνη της, τη γέννηση του δεύτερου γιου της, ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε το άγχος που έχει για την πρώτη γνωριμία του μπέμπη με τον γιο τους, Χρήστο.

«Για μένα είναι απλά ένα όνειρο με το καινούργιο, το μικρό μας το λουλουδάκι. Ανυπομονούμε να πάμε σπίτι, στον Χρήστο» ανέφερε αρχικά η γνωστή make up artist.

«Τρέμει η ψυχή μου για την πρώτη γνωριμία τους. Νομίζαμε ότι δεν είχαμε περιθώριο να αγαπήσουμε άλλο παιδί πέρα από τον Χρηστάκη και τώρα μας λείπει πολύ. Θέλουμε τα δύο να γίνουν ένα, μια ψυχή» εξομολογήθηκε ο φωτογράφος.

 

«Μπήκαμε για φυσιολογικό τοκετό αλλά εξελίχθηκε σε καισαρική. Φοβηθήκαμε πολύ. Είχαμε στο πλευρό μας έναν πολύ καλό γιατρό. Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν πήγαινα πουθενά. Κανείς συγγενής μας δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, μόνο η μητέρα μου. Τώρα το μαθαίνουν όλοι και είναι σοκαρισμένοι. Ούτε το φύλο γνωρίζαμε, το μάθαμε την ώρα της γέννας. Τώρα θέλω να το φωνάξω σε όλον τον κόσμο» αποκάλυψε η Ανίτα Μπραντ.

Read More

And More