Ανίτα Μπραντ: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια του Χάρη Χριστόπουλου και οι 3 οικογενειακές φωτογραφίες

Μια όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, με τον ερχομό του γιου τους να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, μετά από δυο χρόνια καραντίνας, αποφάσισε να περάσει το Πάσχα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στον Μαυρίκιο. Η γνωστή make up artist ως λάτρις των social media, μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες εκεί και ομολογούμε πως μας έχουν εντυπωσιάσει.

Την Πέμπτη 21/4 μάλιστα, ο Χάρης Χριστόπουλος είχε τα γενέθλιά του και η αγαπημένη του σύζυγός θέλησε να του ευχηθεί μέσα από μία σειρά φωτογραφιών, τις οποίες συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Σήμερα το πρωί μαζί με τον μικρό φτιάξαμε birthday breakfast για τον μπαμπά κ πηγαίνοντας το στο δωμάτιο όπου βρισκόταν ο Χαρούλης για να του κάνουμε έκπληξη κράταγα στο ένα χέρι το δίσκο κ στο άλλο χέρι τον μικρό, κ πρώτη φορά στη ζωή μου στο «Να ζήσεις Χαρούλη» μου έκλεισε η φωνή κ ξέσπασα σε λυγμούς κ δεν μπορούσα ούτε καν να τραγουδήσω για τα γενέθλια του.

Η εικόνα που με χτύπησε : ο γιός μας δίπλα μου κ μπροστά μου ο άνθρωπος μου, το στήριγμα μου, αυτός που κάθε βράδυ μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο θα μου δώσει ένα φιλί είτε κοιμάμαι είτε όχι, αυτός που θα ξενυχτάει μαζί μου σε κάθε νοσοκομείο δίπλα σε κάθε κρεβάτι, αυτός που θα κουνήσει βουνά αν χρειαστεί για την οικογένεια του, αυτός που αγαπάει την μαμά μου πιο πολύ κ από μένα, αυτός που το παιδάκι μας τσιρίζει όταν ακούει ότι γύρισε σπίτι……..χρόνια πολλά Αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ανίτα Μπραντ.

 

 

Read More

And More