Αννα Δρούζα : Η ΕΡΤ και η… αθάνατη “φραπελιά” !

Η αλήθεια είναι, πως η τηλεόραση είναι εθιστική ! Η αλήθεια είναι, πως αν την υπηρετήσεις για χρόνια και καταφέρεις να στρέψεις επάνω σου όλα τα τηλεοπτικά φώτα, στην συνέχεια είναι δύσκολο να την… απαρνηθείς ! Αυτός είναι και ο λόγος που τα περισσότερα τηλε-αστέρια που έχει τύχει από το τηλεοπτικό προσκήνιο να βρεθούν στο παρασκήνιο του… σπιτιού τους, δεν το έχουν αντέξει για πολύ και έχουν προσπαθήσει με κάθε τρόπο να επανακάμψουν.

Εξαίρεση σε αυτό τον τηλεοπτικό κανόνα δεν θα μπορούσε να είναι η Αννα Δρούζα, η οποία αφού η αλήθεια είναι πως έμεινε για αρκετό καιρό στον καναπέ του σπιτιού της και παρακολούθησε ως μία απλή τηλεθεάτρια τα οσα συμβαίνουν στον μαγικό κοσμο της τιβι-τσας μας, έχει αρχίσει να έχει ξανά τηλεοπτικές ανησυχίες. Αποτέλεσμα; Οι ανησυχίες της σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί, την έχουν οδηγήσει για ακόμα μία φορά στα σκαλιά της ΕΡΤ.

Η Αννα λέει συζητά με τους ΕΡΤικούς το ενδεχόμενο να “Μπορεί” και πάλι να βρίσκεται στους δέκτες μας από Γενάρη και μετά με εβδομαδιαία εκπομπή. Εφτασε η ώρα ,λοιπόν, να βαδίσουμε όλοι στον… ένδοξο τηλεοπτικό δρόμο που χάραξε η… αθάνατη – απ ΄ότι αποδεικνύεται – “φραπελιά” !


Read More

And More