Άννα Δρούζα: Η μακροχρόνια σχέση με τον Θανάση Λάλα, ο θάνατος της μητέρας της και η αποχή από την τηλεόραση

Τη νέα της δημόσια εμφάνιση έκανε η Άννα Δρούζα στο πλευρό Θανάση Λάλα και στα εγκαίνια της έκθεσής του.

Η γνωστή δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, μένοντας πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της για τον οποίο και έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την προσωπική τους ζωή.

Άννα Δρούζα – Θανάσης Λάλας: Η μακροχρόνια σχέση

Η Άννα Δρούζα έγινε ζευγάρι με τον Θανάση Λάλα λίγα χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Νίκο Οικονόμου, τον γάμο από τον οποίο απέκτησε την κόρη της, Αριάδνη.. 

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια εκείνη την περίοδο είχε καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση, μέσα από τις εκπομπές κοινωνικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα τα περιοδικά της εποχής φιλοξενούσαν φωτογραφικό υλικό από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις δίπλα στον Θανάση Λάλα.

Άννα Δρούσα – Η άρνηση για δεύτερο γάμο

Το 2014 σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η Άννα Δρούζα είχε ξεκαθαρίσει πως το κεφάλαιο γάμος είχε κλείσει για την ίδια.

«Δεν ξέρω τι σημαίνει «κεφάλαιο» γάμος γιατί είμαι μέσα σε μια σχέση συμβίωσης. Δεν με ενδιαφέρουν τα χαρτιά και νομίζω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτή την πτυχή της ζωής μου».

«Εγώ και ο Θανάσης είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και ο καθένας μας μοναδικός. Η διαχρονικότητα στη σχέση μας οφείλεται στη διαφορετικότητα μας και στο γεγονός ότι αυτή έγινε κατανοητή και αποδεκτή και από τους δυο μας. Αφήσαμε ο ένας στον άλλον τον απαραίτητο χώρο για να εμπλουτίσει με τη δική του οπτική αυτή τη σχέση. Ο Θανάσης με έμαθε να κάνω πράγματα που ίσως δεν θα τολμούσα ποτέ και το ίδιο έκανα και εγώ», δήλωσε η Άννα Δρούζα.

Άννα Δρούζα – Από τον Alpha στο Star και στη σύντομη συνεργασία με τον ΣΚΑΙ

Η καριέρα της στην τηλεόραση συνδέθηκε με την εκπομπή «Μπορώ». Το καθημερινό ραντεβού της Άννας Δρούζα με τους τηλεθεατές της, το οποίο ξεκίνησε στον Alpha, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στην απογευματινή ζώνη του Star.

H Άννα Δρούζα στο Star:

 

Μετά τον θάνατο της μητέρα της, ακολούθησε και η περίοδος της αποχής της από την μικρή οθόνη.

Το 2014 το «Μπορώ» μετακομίζει σε νέα τηλεοπτική στέγη. Η Άννα Δρούζα εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Η εκπομπή δεν κατάφερε να σημειώσει τα ικανοποιητικά  ποσοστά τηλεθέασης με τον ΣΚΑΙ να δίνει τέλος στο «Μπορώ». 

Η Άννα Δρούζα είχε δηλώσει εκείνη την εποχή: «Δεν επέστρεψα στην τηλεόραση για να συμπληρώσω μια καριέρα, που έτσι κι αλλιώς μου έχει επιφυλάξει πολλές χαρές και απολαβές. Είπα αρκετά «όχι» πριν βγω στην τηλεόραση, αλλά είπα «ναι» στον ΣΚΑΙ. Πίστευα στον σταθμό απ’ αυτό που έβλεπα, στον σταθμό της κοινωνικής προσφοράς. Συνεχίζω να πιστεύω ότι στην εποχή μας το μόνο ζητούμενο είναι αυτό».

Η απώλεια της μητέρας της

Το καλοκαίρι του 2009 η Άννα Δρούζα βυθίζεται στο πένθος. Η απώλεια της μητέρα της σηματοδοτεί την αρχή μια νέας – δύσκολης καθημερινότητας για την παρουσιάστρια η οποία και έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου στις τελευταίες εκπομπές να έχω ένα βαθύ πόνο και να μην μπορώ να δουλέψω. Αυτή η παύση με βοήθησε πολύ. H τηλεοπτική αποχή με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι έχω κι άλλες ανάγκες και πως, αν κάποια μείνει πίσω, αρχίζει να χαλάει η ισορροπία μου», είχε δηλώσει η Άννα Δρούζα.

Η μητέρα της ήταν η Νίκη Τυπάλδου, γνωστή φωτογράφος, που κατέγραψε στο φακό της προσωπικότητες όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, η Μελίνα Μερκούρη, ενώ απέναντι στην επάρατη νόσο και τελικά νικήθηκε.

Άννα Δρούζα – Οι άνθρωποι που την «σημάδεψαν»

Το 2015 μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, η Άννα Δρούζα είχε περάσει σε αποκαλύψεις για την ζωή και την καριέρα της, μιλώντας για τους ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ζωή της: «Πρώτα-πρώτα καθοριστικός ήταν ο πατέρας μου… Ήταν αριστερός αστικής καταγωγής, πετυχημένος δικηγόρος που κάποια στιγμή τα ρίσκαρε όλα για να αφοσιωθεί στους κοινωνικούς αγώνες και να αγωνιστεί για μια καλύτερη ζωή για όλους…

Η μητέρα μου με καθόρισε γιατί με έβαλε στις παιδικές εκπομπές ΕΡΤ -όπου δούλευε ως δημοσιογράφος- και έτσι βρήκα εκείνο που ήθελα να κάνω από παιδί. Η θεία μου, που εξάντλησε τη γενναιοδωρία της, πούλησε ένα ακίνητο και με έστειλε να σπουδάσω τηλεόραση στην Αμερική και έτσι απέκτησα τη γνώση αυτού που αγαπούσα και ήθελα να κάνω.

Τέλος, ο Μίνως Κυριακού, όταν γύρισα από την Αμερική, ήταν ο πρώτος που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία», είχε δηλώσει η Άννα Δρούζα.

Η μία και μοναδική φωτογραφία με την κόρη της στο instagram

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Drouza (@anna_drouza)

Όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας, η Άννα Δρούζα κράτησε το «κεφάλαιο» μητέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια εξάλλου δεν θέλησε ποτέ να απασχολήσει με δηλώσεις και φωτογραφίες της κόρης της, όσο εκείνη ήταν ενήλικη.

Η νέα της δημόσια εμφάνιση έγινε για χάρη του αγαπημένου της, Θανάση, ο οποίος εγκαινίασε την έκθεσή του δίπλα σε αγαπημένα του πρόσωπα, με την Άννα Δρούζα να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό.

Read More

And More