Άννα Δρούζα: Στο πλευρό του Θανάση Λάλα, στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου! [pics]

Η Άννα Δρούζα και ο Θανάσης Λάλας, κάνουν επιλεκτικές εξόδους και σπάνια απαθανατίζονται μαζί. Το όμορφο ζευγάρι, όμως, παραμένει ενωμένο και αγαπημένο, παρά τα σκαμπανεβάσματα που έχει περάσει στη σχέση του. Η παρουσιάστρια, η οποία έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση, μπορεί να μην κάνει συχνά δημόσιες εξόδους, αλλά δεν μπορούσε να λείπει από την καλλιτεχνική βραδιά του συζύγου της και ταλαντούχου συγγραφέα.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Άννα Δρούζα, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θανάση Λάλα: «Έφοδος στον Ουρανό. Συνομιλώντας με 21+2 πρόσωπα που βραβεύτηκαν από την Σουηδική Ακαδημία με Νόμπελ».Η παρουσιάστρια πόζαρε στο πλευρό του συζύγου της, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για το νέο βιβλίο του.

Δες τις φωτογραφίες:

Άννα Δρούζα – Δήμητρα Φιλίππου

Λίγα λόγια για το «Έφοδος στον Ουρανό»

Όλοι, ό,τι κι αν κάνουμε στη ζωή μας, δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας, προσπαθούμε να πλησιάσουμε το άπιαστο, να αγγίξουμε τις φτέρνες του Θεού. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα κοινά όρια για όλους, να κρατήσουμε περισσότερο την αναπνοή μας και να βουτήξουμε πιο βαθιά, να δοκιμάσουμε να πετάξουμε χωρίς φτερά, να κάνουμε μια… έφοδο στον ουρανό με τα πόδια στη γη!

21+2 πρόσωπα που κατάφεραν το ακατόρθωτο μιλούν για την εμπειρία της κορυφής, για την χαρά της αναγνώρισης, για την ουράνια μοναξιά του πρώτου, για το κόστος της επιτυχίας, για το κέρδος της αποτυχίας, για τη δύναμη των επιρροών, για την ανάγκη των επιλογών, για την απόφαση ως επαναστατική πράξη, για το ταλέντο, το χάρισμα, την συμμετοχή του περιβάλλοντος που ζούμε στην πραγματοποίηση των ονείρων μας, για τα ατυχήματα της ζωής που γίνονται η τύχη μας, για τα λάθη-ήλιους που άλλους καίνε και για άλλους φωτίζουν σκοτάδια γεμάτα κρυμμένους θησαυρούς!

Read More

And More