Άννα Φόνσου: Αναρρώνει στο σπίτι της μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Άννα Φόνσου, αφού μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της παράστασης “7 Αναζητήσεις” στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, επέστρεψε στο σπίτι της και αναρρώνει.

Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του Ιδρύματος “Το Σπίτι του Ηθοποιού” σύμφωνα με μια ανάρτηση στην σελίδα του Ιδρύματος στο Facebook είναι καλά στην υγεία της και χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση για λίγες ημέρες σε συνδυασμό με σωστή φαρμακευτική αγωγή.

“Η Πρόεδρος μας Αννα Φόνσου θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για το μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά την υγεία της. Καλό είναι να μην κάνουμε τόσο τραγικό ένα λιποθυμικό επεισόδιο που της συνέβη εχθές στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου του Πειραιά έπειτα από ίλιγγο που αισθάνθηκε. Παρά την έντονη αδιαθεσία της απέδειξε για  άλλη μια φορά πόσο γενναία είναι προετοιμάζοντας το κοινό λέγοντας του πριν αποχωρήσει “Συγνώμη δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο”. Βρίσκεται στο σπίτι της τώρα και όχι στο νοσοκομείο. Ο γιατρός της συνέστησε ηρεμία και ξεκούραση για λίγες ημέρες σε συνδυασμό με σωστή φαρμακευτική αγωγή”.

Read More

And More