Άννα Φόνσου: Ξεσπά κατά του Ντίνου Καρύδη – «Είναι ντροπή!»

Για τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι ηθοποιοί, λόγω του κορονοϊού και των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την καταπολέμησή του, μίλησε η Άννα Φόνσου.

Η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, μεταξύ άλλων, ξέσπασε κατά του Ντίνου Καρύδη για μια ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στα social media.

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους ηθοποιούς και την ανεργία. Όλοι οι ηθοποιοί είναι μετέωροι. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα ξαναδουλέψουν και πότε θα ξαναδουλέψουν. Κανείς δεν ξέρει αν θα γίνουν σίριαλ, αν θα ανοίξουν τα θέατρα τον επόμενο χειμώνα. Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που ξενίζουν. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Ντίνος Καρύδης και να γράφει στο ίντερνετ “πεινάω, βοηθήστε με”. Είναι ντροπή.

Γιατί η λέξη “ηθοποιός” σημαίνει και αξιοπρέπεια. Εγώ γι’ αυτό δημιούργησα το “Σπίτι του ηθοποιού”, για να έχουν τα πάντα οι ηθοποιοί. Δικό τους είναι αυτό το ίδρυμα, δεν είναι δικό μου. Το να βγαίνουν όμως κάποιοι και να λένε “δεν έχω για το γάλα του παιδιού μου”, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας τρέχει νύχτα μέρα για να τους εξυπηρετήσει όλους, δεν το δέχομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More