Άννα Φόνσου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της στην αδελφή της που έχει φύγει από τη ζωή!

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια που η Άννα Φόνσου έχασε την αδελφή της αλλά δεν την ξεχνά ποτέ αφού οι δυο αδελφές ήταν πολύ δεμένες. Μάλιστα η Άννα υιοθέτησε το παιδί της αδελφής της, την Ασημίνα, η οποία  το 2ο11 την έκανε και γιαγιά!

Μάλιστα η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως όταν πέθανε η αδελφή της ήθελε να αυτοκτονήσει αλλά την κράτησε στη ζωή η ύπαρξη της Ασημίνας!

«Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Και ήταν η ύπαρξη της Ασημίνας που με κράτησε στη ζωή. Της κόρης της. Της κόρης μου. Της κόρης μας για πάντα. Η αδελφή μου η Μαρία με καταλάβαινε σε όλα. Και επειδή ήξερε ότι φοβόμουν την ευθύνη ενός παιδιού, μια μέρα μου είπε ”Το παιδί που θα γεννήσω θα είναι δικό σου παιδί. Θα το μεγαλώσουμε μαζί”

Χθές επέτειος του θανάτου της αδελφής της η Άννα Φόνσου έγραψε για τη αδελφή της τα πιο συγκινητικά λόγια αγάπης!

“ΠΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ… ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ… ΑΙΜΑ ΜΟΥ.. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΑΞΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ… ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΕΝΟ… ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΊΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΜΈΝΑ.. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ.. Η ΜΕΓΆΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΏΣΩ ΞΑΝΑ, ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ… ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ”

Read More

And More