Άννα Φόνσου: Σπάνια φωτογραφία από τον πρώτο της γάμο, με κουμπάρα την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Λιποθύμησαν και οι δυο

Μια φωτογραφία από τον πρώτο γάμο της γάμο που έχει στο προσωπικό της αρχείο, δημοσίευσε σήμερα η Άννα Φόνσου! Η ‘Αννα ήταν πανέμορφη μέσα στο νυφικό της δημιουργία Στρογγυλού, ενώ κουμπάρα στο γάμο ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Ο γάμος που έγινε την Άνοιξη του 1962, στον Άγιο Διονύσιο τον Αεροπαγίτη και διεκόπη αρκετές φορές από τις λιποθυμίες τόσο της Αλίκης όσο και της νύφης! Ο λόγος ο ο κόσμος που είχε γεμίσει ασφυκτικά την εκκλησία αλλά και το προαύλιό της για να δούνε από κοντά τόσο την κουμπάρα όσο και την νύφη Άννα Φόνσου! Οι χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριες κόντεψαν να ..λιντσάρουν και τις δυο!

Η Άννα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Down Town:Ήταν με τον αρχιτέκτονα Κώστα Παλτόγλου και με κουμπάρα την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Άγιο Διονύση τον Αρεοπαγίτη, στο Κολωνάκι. Είχαν μαζευτεί χιλιάδες θαυμαστές. Με κόπο κατάφερα να μη μου σκίσουν το νυφικό. Όρμαγαν στην Αλίκη, της κατέστρεψαν τα μαλλιά. Δεν τελείωσε το μυστήριο και έτσι η πεθερά μου μας πήρε και μας πήγε σε έναν παπά να μας δώσει μία ακόμη ευχή. Είχα μια τιμιότητα στους άντρες μου. ‘Όταν τους ερωτευόμουν, τους παντρευόμουν και όταν τελείωνε ο έρωτας, έφευγα, τα παρατούσα όλα. Έπαιρνα μόνο τα ρούχα μου, παρά το γεγονός ότι όλοι οι άντρες μου ήταν πλούσιοι”

Η φωτογραφία από τον πρώτο επεισοδιακό γάμο της Άννας Φόνσου

Read More

And More