Άννα και Έλενα Αμανατίδου: Φωτογραφίζονται με μπικίνι και εντυπωσιάζουν με τις αναλογίες τους!

Η Άννα Αμανατίδου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM στο Star. Ωστόσο, δεν ανήκει στην κατηγορία των κοριτσιών που μας απασχόλησαν μόνο όσο διήρκεσε η παραμονή της στο reality μόδας, αφού εξακολουθεί να ασχολείται με τα media και μέσω Instagram, αλλά και YouTube.

Στο δημοφιλές social media, η μελαχρινή Θεσσαλονικιά μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή, ενώ τους αφήνει να την γνωρίσουν ακόμα καλύτερα μέσα από το κανάλι που διαθέτει εδώ και αρκετό καιρό.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Άννα δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες που έβγαλε με την αδερφή της, Έλενα, για τις ανάγκες επαγγελματικής τους συνεργασίας. Στα εν λόγω στιγμιότυπα, οι δυο τους ποζάρουν στον φακό με λάγνο βλέμμα, φορώντας μόνο τα μικροσκοπικά μπικίνι τους.

Όπως θα διαπιστώσεις, τα κορίτσια διαθέτουν καλλίγραμμα κορμιά που κόβουν ανάσες και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Έτσι, ο αντρικός πληθυσμός στη θέα των hot αυτών φωτογραφιών παραλήρησε, με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Read More

And More