Άννα Κορακάκη: Η κατηγορηματική της απάντηση για την συμμετοχή της στο Survivor 2

Άννα Κορακάκη: Η κατηγορηματική της απάντηση για την συμμετοχή της στο Survivor 2 | tlife.gr

Αυτό το διάστημα, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς τον δεύτερο κύκλο του Survivor, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Ιανουάριο. Τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου, όσο και η τουρκική παραγωγή ψάχνουν πολύ γνωστά ονόματα από τον χώρο της ελληνικής showbiz και του αθλητισμού, για να συμμετέχουν στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης. Ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν έντονα, τις τελευταίες μέρες, ήταν εκείνο της Άννας Κορακάκη.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ήθελαν όχι μόνο να έχει γίνει πρόταση στην χρυσή Ολυμπιονίκη αλλά και να την σκέφτεται σοβαρά. Πριν λίγη ώρα, όμως, η Άννα Κορακάκη έστειλε την δική της απάντηση, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, όπου διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή της με το Survivor 2.
“Τις τελευταίες μέρες ένα θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και οφείλω για ακόμη μία φορά να υπερασπιστώ τον τίτλο και την ιδιότητά μου. «Ρεπορτάζ» της κ. Θεοδωροπούλου για τον «Ελεύθερο Τύπο», ξεκίνησε μία θύελλα αναπαραγωγής του θέματος, χωρίς προηγούμενο. Στο άρθρο της, αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια, συνάντησή μου με τη διευθύντρια προγράμματος στην Αθήνα -παρουσία του προπονητή μου- και πρόταση που εξετάζω σοβαρά, για συμμετοχή μου στο Survivor ΙΙ. Διαψεύδω κατηγορηματικά, όχι μόνο τη συμμετοχή μου σε αυτό, αλλά και το ότι μου έχει γίνει καν πρόταση. Ποτέ μέχρι σήμερα, έμμεσα ή άμεσα, επίσημα ή ανεπίσημα, δεν μου έγινε πρόταση επ’ αυτού, από κανένα. Φυσικά, όλο αυτό αναπαράγεται αδιάκοπα, χωρίς κανείς να σκεφτεί να διασταυρώσει αυτή την είδηση με την άμεσα εμπλεκόμενη· εμένα. Όσο είμαι εν ενεργεία αθλήτρια, κάνοντας πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο, δε θα με δείτε ποτέ στο συγκεκριμένο ή αντίστοιχο παιχνίδι επιβίωσης”, έγραψε, μεταξύ άλλων, η χρυσή Ολυμπιονίκης.

READ more