Άννα Μαρία: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Φωτογραφίες TLIFE

Για πρώτη φορά ο πιο αγαπητός τενόρος του πλανήτη, ο καλλιτέχνης – μύθος Andrea Bocelli έδωσε στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να τον απολαύσει σε μια ξεχωριστή συναυλία που έδωσε στην Αθήνα.

Ο Αndrea Bocelli, o άνθρωπος που έδωσε νέα πνοή στην όπερα εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και καταχειροκροτήθηκε.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21.30 ωστόσο το κοινό είχε αρχίσει να φτάνει στο στάδιο πολύ νωρίτερα. Χιλιάδες λάτρεις της μουσικής και του ταλέντου του αγαπημένου τενόρου κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ και ταξίδεψαν με τις μελωδίες και τη φωνή του για μερικές ώρες ξεφεύγοντας για λίγο από τη σκληρή πραγματικότητα των τελευταίων ημερών.

Η πρώτη εμφάνιση της Άννας Μαρίας

Στη μεγαλειώδη συναυλία του Andrea Bocelli έδωσαν το παρών σπουδαίες προσωπικότητες, μεταξύ αυτών και η Άννα Μάρια, σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατό του.

Ευδιάθετη και χαρούμενη, η Άννα Μαρία απόλαυσε την συναυλία από τις πρώτες θέσεις.

Να θυμίσουμε πως ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από την ζωή στις 10 Ιανουαρίου, σε ηλικία 83 ετών μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More