Άννα Μαρία Ηλιάδου – Αναστασία Περράκη: Μαζί στην πασαρέλα μετά την κόντρα στο GNTM! [pics]

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Αναστασία Περράκη γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του GNTM, όταν χρειάστηκε να συνεργαστούν για τις ανάγκες της δοκιμασίας «Girls Power». Οι δυο τους δεν είχαν πολύ καλή χημεία, με την διαγωνιζόμενη να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της. Η άρνηση, μάλιστα, της Αναστασίας να… υπακούσει στα θέλω της την είχε κάνει κυριολεκτικά έξαλλη.

«Ουσιαστικά δεν συνεργαστήκαμε, γιατί πολλά από τα πράγματα που ήθελα να κάνω εκείνης δεν της άρεσαν. Αλλά εμένα αυτό δεν με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει αν της άρεσε ή όχι, απλά έπρεπε να το κάνει. Αν δεν άρεσε στου κριτές θα μου το έλεγαν και θα το άλλαζα…», είχε πει χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία μιλώντας στην κάμερα του reality μόδας.

Μία μέρα μετά την προβολή του επεισοδίου, μάλιστα, η Αναστασία είχε βρεθεί καλεσμένη στο Happy Day, όπου είχε δώσει την δική της απάντηση σχετικά με το περιστατικό. «Η αλήθεια είναι ότι δεν προσπάθησα να καθοδηγήσω καμία. Επειδή ακριβώς διαγωνίζονται αυτά τα κορίτσια και είναι δική τους στιγμή ήθελα να με καθοδηγήσουν αυτές όπως ήθελαν. Η μόνη μου ένσταση σ’ ότι αφορά την Άννα Μαρία ήταν πως επειδή φορούσαμε ένα bomber που έκλεινε στη μέση, μου ζήτησε να γυρίσουμε στο πλάι, οπότε θεώρησα πως αυτό δεν θα λειτουργήσει και της το είπα. Από θέμα εμπειρίας το είπα. Ίσως ήταν λάθος μου εκείνη τη στιγμή. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω και να δει μόνη της ότι δεν λειτουργεί, όχι να το πω», είχε δηλώσει on air.

Την περασμένη Κυριακή, ωστόσο, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την κόντρα τους στο GNTM, αφού και οι δύο συμμετείχαν στην Bridal Fashion Week Athens. Συγκεκριμένα, έλαβαν μέρος στο show του brand Complice της Στάλως Θεοδώρου, όπου έκαναν πασαρέλα ντυμένες… νυφούλες, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Οι δυο τους δεν συναντήθηκαν στο catwalk, αλλά σίγουρα ήρθαν τετ-α-τετ στα παρασκήνια. Δεν ξέρουμε αν αντάλλαξαν κάποια κουβέντα και αν είναι όλα… περασμένα ξεχασμένα πια, το σίγουρο είναι ότι με τις λευκές νυφικές δημιουργίες που επέλεξαν έδειχναν όμορφες και λαμπερές.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More