Άννα Μαρία Ηλιάδου: Έτσι σχολίασε την φημολογούμενη σχέση της με τον Mad Clip

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τη δημοσιογράφο Ρέα Αντωνίου. Η νικήτρια του GNTM μίλησε για τον νέο κύκλο και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, για την προσωπική ζωή της αλλά και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με τον αδικοχαμένο Mad Clip.

«Δε μου έχει συμβεί κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά αλλά έχω ακούσει ιστορίες που με έχουν τρομάξει. Αν μου συμβεί τέτοια συμπεριφορά, θα ξέρω να την αντιμετωπίσω. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλές δουλειές στο modeling και προσπαθούμε να βγούμε στο εξωτερικό. Εδώ δουλεύεις μέσω Instagram. Από εκεί βγάζω εγώ τα λεφτά μου» ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Ηλιάδου.
Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στο GNTM.

«Η νέα κριτική επιτροπή του GNTM, μου φαίνεται ωραία. Η Βίκυ Καγιά θα είναι σα να μην έλειψε ποτέ. Δεν έχω πολλές επαφές με τον Άγγελο Μπράτη. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια όμορφη γυναίκα, όμως στο GNTM ήταν σαν να μην είχε ενέργεια. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα και έχει γνώσεις να τις μεταφέρει στα παιδιά. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον. » σχολίασε το γνωστό μοντέλο.

 

«Έχω πάρα πολλές δουλειές, άμα είχα και σχέση θα έσκαγα. Ο μόνος άντρας που μιλάω είναι ο booker μου, τίποτα άλλο. Έχει γραφτεί ότι έχω σχέση με άνθρωπο που δεν είχα. Δεν είχα σχέση μαζί του… Δεν θέλω να συζητήσω για τη φημολογούμενη σχέση που μου χρέωναν. Ξέρω τι έγινε και αυτό είναι που μετράει» απάντησε η Άννα Μαρία Ηλιάδου για τον Mad Clip.

Read More

And More