Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους – Ευαγγελία Συριοπούλου: Πού συναντήθηκαν οι δύο ταλαντούχες ηθοποιοί;

Δύο από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της χώρας μας φέτος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους πάνω στη σκηνή. Ο λόγος για την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Ευαγγελία Συριοπούλου, οι οποίες φέτος θα συνεργαστούν στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Το Δείπνο” μαζί με τους Στέλιο Μάινα, Λάζαρο Γεωργακόπουλο και Γιώργο Κοτανίδη, η οποία επιστρέφει άκρως ανανεωμένη.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE λοιπόν απαθανάτισε την Ευαγγελία Συριοπούλου και την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους κατά την είσοδό τους σε γνωστό στέκι του Παγκρατίου, όπου οι συντελεστές της παράστασης απόλαυσαν το γεύμα τους. Με casual look και ελάχιστο μακιγιάζ, οι δύο γυναίκες πόζαραν χαμογελαστές και ευδιάθετες στο φακό.

Λίγα λόγια το έργο:

Δύο παντρεμένα ζευγάρια συναντιούνται για δείπνο σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο. Οι δύο άντρες είναι αδέρφια. Ο ένας, επιτυχημένος πολιτικός, φαβορί για την πρωθυπουργία της χώρας, και ο άλλος, καθηγητής Ιστορίας. Καθώς η ιεροτελεστία του δείπνου προχωρά, η ένταση κορυφώνεται επικίνδυνα, εν αναμονή του «κυρίως πιάτου», που δεν είναι άλλο, από το σκοτεινό μυστικό που συνδέει τα δύο ζευγάρια, και αφορά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχουν διαπράξει τα παιδιά τους. Ο χρόνος κυλά, τα περίτεχνα πιάτα καταφθάνουν και τα μαχαίρια ακονίζονται. Η πολιτισμένη και αψεγάδιαστη βιτρίνα της σύγχρονης, ευτυχισμένης, αστικής οικογένειας, ραγίζει ανεπανόρθωτα, και τα χειρότερα ένστικτα βγαίνουν στην επιφάνεια. Η υψηλή γαστρονομική εμπειρία, μετατρέπεται σε ανελέητο παιχνίδι επιβίωσης, και βάζει σε σκληρή δοκιμασία τα όρια και τις αντοχές τους. Μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει κάποιος άραγε για να προστατεύσει τα παιδιά του;

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More