Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Φάνης Μουρατίδης: Αγκαλιά στο party για την επιτυχία των σήριαλ του ΑΝΤ1! [pics]

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μετρούν περίπου δέκα χρόνια κοινής πορείας και μαζί έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφους γιους. Διατηρώντας χαμηλούς τόνους όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταφέρει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, όμως, η επιλογή τους να μην δίνουν συχνά συνεντεύξεις, αλλά και να κάνουν σπάνια κοινές επίσημες εμφανίσεις, έχουν γίνει αρκετές φορές η αιτία να κυκλοφορήσουν αναληθή δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Η Άννα Μαρία και ο Φάνης είναι στα καλύτερά τους και, μάλιστα, εκτός από την προσωπική ευτυχία, την φετινή χρονιά βιώνουν και την επαγγελματική επιτυχία, συμμετέχοντας και οι δύο σε σειρές του ΑΝΤ1 (“Η Επιστροφή” και “Πέτα την φριτέζα” αντίστοιχα), τα οποία γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, αφού σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, στο Μουσείο Γουλανδρή, πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι για τα ελληνικά σήριαλ του ΑΝΤ1, με το ζευγάρι να δίνει το “παρών” και να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρέα με συναδέλφους του, αλλά και πρόσωπα από το κανάλι του Αμαρουσίου. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, με την Άννα Μαρία να κλέβει τις εντυπώσεις λόγω της sexy εμφάνισή της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More