Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω». | tlife.gr

Για όλα όσα βίωσε μετά την επιτυχία στους «Ψίθυρους Καρδιάς» μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σειρά, τονίζοντας πως δεν χάρηκε την επιτυχία τότε, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι είχε πάρει πολύ λίγα χρήματα τότε.

«Οι “Ψίθυροι καρδιάς” ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία…  Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν.

Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ. Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Μετά τους Ψίθυρους σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

 

 

READ more