Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Πρωινός περίπατος στου Παπάγου με αθλητικό look και καλή παρέα! [pics]

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με τον Φάνη Μουρατίδη. Οι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, Έκτορα και Αλέξανδρο, τους οποίους υπαραγαπούν. Η σχέση τους είναι μοναδική και αξιοζήλευτη. Ωστόσο κατά καιρούς δημοσιεύματα -που πάντα διαψεύδονται- τους θέλουν να χωρίζουν. Το ζευγάρι των ηθοποιών είναι πολύ δεμένο και αγαπημένο, κάτι που γίνεται αντιληπτό σε κάθε του κοινή δημόσια εμφάνιση.

Όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, οι δυο τους περνούν μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους. Υπάρχουν, όμως, και οι στιγμές που αφιερώνει ο καθένας στον εαυτό του, για να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν. Ένα από αυτά που χαίρεται να κάνει η Άννα Μαρία είναι και οι περίπατοι με φίλες της.

Σε έναν από αυτούς, λοιπόν, την απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός. Με αθλητικό look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η ηθοποιός απόλαυσε την μία πρωινή βόλτα μαζί με την κολλητή της στην περιοχή του Παπάγου. Όπως θα διαπιστώσεις, η Άννα Μαρία είναι πιο fit από ποτέ, χάρη στην συχνή γυμναστική που κάνει και την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More