Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Θεατρική πρεμιέρα με τον Φάνη Μουρατίδη στο πλευρό της! [pics]

Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης βάζουν για ακόμη μια φορά τέλος στα σενάρια χωρισμού. Το βράδυ της Δευτέρας, η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε πρεμιέρα και φυσικά στο πλευρό της βρέθηκε ο  σύζυγός της. Η Άννα – Μαρία πρωταγωνιστεί στην Αθανασία του Χρήστου Δήμα στο Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, για λίγες παραστάσεις, στον ρόλο της Όλιας, μιας γυναίκας που βλέπουμε τη ζωή της να ξετυλίγεται από την παιδική της ηλικία για να φτάσει νεαρή, ώριμη γυναίκα στις μεγάλες απώλειες.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και περίπου 10 χρόνια, έχοντας επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το τελευταίο διάστημα, όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν πάλι φήμες πως οι δύο ηθοποιοί έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Ο Φάνης Μουρατίδης, μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό, μετά το τέλος της παράστασης, διέψευσε τις φήμες χωρισμού με την Άννα – Μαρία, λέγοντας πως αυτά που γράφτηκαν δεν ισχύουν για ακόμη μια φορά.

Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης πόζαραν με χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, ενώ την παράσταση παρακολούθησε και ο καλός φίλος του ζευγαριού, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δες τις φωτογραφίες:

Φάνης Μουρατίδης – Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Έλενα Χαραλαμπούδη – Νίκος Βαρδάκας – Χρήστος Δήμας

Φάνης Μουρατίδης – Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Έλενα Χαραλαμπούδη

Λίγα λόγια για την παράσταση

Στην τρίτη του θεατρική δουλειά ο κινηματογραφικός σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας, παρουσιάζει την ”Αθανασία,” ένα δικό του κείμενο που αποκτά επί σκηνής τη μορφή τρισδιάστατης κινηματογραφικής αφήγησης.Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στον ρόλο της Όλιας, μιας γυναίκας που βλέπουμε τη ζωή της να ξετυλίγεται από την παιδική της ηλικία για να φτάσει νεαρή, ώριμη γυναίκα στις μεγάλες απώλειες.

Όλα όσα θεωρεί δεδομένα και ελεγχόμενα θα αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη όταν ένα τροχαίο την καθηλώνει στην αναπηρική καρέκλα. Ένα καυτό ζήτημα των τελευταίων δεκαετιών στον δυτικό κόσμο, η ευθανασία, δίνει την αφορμή για προβληματισμό και αναθεώρηση προτεραιοτήτων που θέτει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Ελέγχουμε τη ζωή μας; Ορίζουμε τον χρόνο μας επάνω στη γη; Είμαστε προετοιμασμένοι για να κλείσουμε τον διακόπτη; Μπορούμε να παραβούμε τον νόμο για να βοηθήσουμε έναν αγαπημένο μας άνθρωπο;

Καθηλωτική και συνάμα εύθραυστη η Όλια του Χρήστου Δήμα δίνει την ευκαιρία στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να αξιοποιήσει κάθε πτυχή της ερμηνευτικής της δυνατότητας.

Ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο όπου συνυπάρχουν η συγκίνηση, το χιούμορ, ο θυμός, η οδύνη και η λύτρωση.

Πρωταγωνιστεί: Άννα -Μαρία Παπαχαραλάμπους
Παίζουν: Έλενα Χαραλαμπούδη , Νίκος Βαρδάκας

 

Κράτα το

Read More

And More