Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με chic look και νέο κούρεμα! Φωτογραφίες

Η νέα περίοδος με Θέατρο Ρεπερτορίου στο ιστορικό Θέατρο Βεάκη συνεχίζεται με τις «Τρεις Αδελφές» του Anton Chekhov. Μετά την εναρκτήρια παραγωγή του «Ονείρου Καλοκαιρινής Νύχτας» σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια -που θα ολοκληρώσει τον δεύτερο κύκλο των παραστάσεων της στις 7 Ιανουαρίου – τη σκυτάλη παίρνει ο Δημήτρης Καραντζάς με τις «Τρεις Αδελφές», από τις 17 Ιανουαρίου.

Στην παράσταση παίζουν οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Σύρμω Κεκέ, Γιάννης Κλίνης, Αινείας Τσαμάτης, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Νίκος Μάνεσηςη. Ακόμα, στη σκηνή εμφανίζονται η Υβόννη Μαλτέζου και ο Δημήτρης Πιατάς.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του έργου, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” στο Θέατρο Βεάκη και να χαρίζει το πιο θερμό του χειροκρότημα στους συντελεστές, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής.

Μεταξύ άλλων, ο ο φωτογραφικό φακός του TLIFE που ήταν εκεί απαθανάτισε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, σε μία solo βραδινή έξοδο μετά από καιρό. Με total black look και νέο haircut, η ηθοποιός μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα, κατά την άφιξή της στο φουαγιέ.  Όπως θα δεις παρακάτω, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού αποχωρίστηκε το μακρύ καρέ που είχε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια και υιοθέτησε ένα τολμηρό pixie κούρεμα, το εμβληματικό hair cut που αγαπήθηκε από τα μεγαλύτερα είδωλα του στιλ επανέρχεται στο προσκήνιο πιο cool από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες:

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Καρυοφυλλιά Καραμπέτη – Κατερίνα Λέχου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More