Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Πυργίδη και δηλώνει: “Ψάχνω έναν άντρα σαν τον πατέρα μου”

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στις σχέσεις του παρελθόντος και τα λάθη της, ενώ αποκάλυψε ότι το 2021 θα παντρευτεί και θα κάνει οικογένεια.

Για τους στόχους της το 2021: “Το 2021 με έχω δει να παντρεύομαι και να κάνω οικογένεια. Με έχω δει να φτιάχνω το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον συνοδοιπόρο μου και να οραματιζόμαστε μαζί το μέλλον. Και να ξέρεις πως ό,τι νιώθω γίνεται. Εύχομαι το 2021 ο καλός Θεός να μου φέρει αυτό τον άνθρωπο, να τον ερωτευτώ κεραυνοβόλα και να με ερωτευτεί κι αυτός και να αποκτήσουμε τα παιδάκια μας, όπως τόσοι ευλογημένοι άνθρωποι. Θα ήθελα εκτός από μια ευτυχισμένη οικογένεια, να μπορέσω να ασχοληθώ με τα κοινά εστιάζοντας στην παιδεία, γιατί από την παιδεία μας ξεκινούν όλα. Και να είστε σίγουροι ότι τότε θα πω: “Τώρα Αννούλα, που κατέκτησες τους στόχους σου και βοηθάς τον κόσμο, τώρα μπορείς να χαρείς!””.

Για τις σχέσεις του παρελθόντος: “Δεν ήθελα στο Big Brother να αναφερθώ στις σχέσεις μου και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν πάντα μακροχρόνιες και διήρκησαν από δύο ως πέντε χρόνια. Αυτοί οι άνθρωποι έφτιαξαν τη ζωή τους και από σεβασμό δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να έχεις έναν συνοδοιπόρο στη ζωή σου. Είμαι ευγνώμων για τις σχέσεις που πέρασαν από τη ζωή μου γιατί με έκαναν συναισθηματικά να νιώθω σαν βασίλισσα. Τώρα είμαι 2,5 χρόνια μόνη μου”.

Εξομολογείται το μεγαλύτερο σφάλμα της: «Το μεγάλο μου σφάλμα είναι ότι ενώ ζω στο 2021 ψάχνω έναν σύντροφο που να έχεις τις αξίες που είχαν οι άντρες το 1930. Οπότε δεν είναι εύκολο να τον βρω. Καταρχάς, θα ήθελα να είναι μεγαλύτερός μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι με τίποτα με έναν άντρα που να είναι έστω και λίγο μικρότερός μου. Και θα ήθελα όταν τον δω πρώτη φορά να κεραυνοβοληθώ. Πιστεύω πολύ στον κεραυνοβόλο έρωτα και να ξέρεις ότι στις σχέσεις που είχα στη ζωή μου έτσι έγινε. Με το που τους είδα, κεραυνοβολήθηκα!»

Αποκαλύπτει αν κάποια σχέση της έφτασε κοντά στο γάμο: “Ναι. Σε μία σχέση μου ο σύντροφός μου μου είχε ζητήσει να με παντρευτεί. Όμως η πρόταση γάμου έγινε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα, όπου οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν”.

Παραδέχεται ότι η προσωπική της ζωή δεν υπήρξε προτεραιότητά της: “Δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα η προσωπική μου ζωή, γιατί πάντα σκεφτόμουν τους άλλους και μετά τον εαυτό μου. Με ρώτησες αν κάνω κάποιο λάθος και είμαι μόνη… Το λάθος είναι ότι δεν αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου. Αυτό είναι το παράπονο της μητέρας μου”.

Για το αν έχει κλάψει για έναν άντρα: “Βεβαίως κι έχω κλάψει. Όταν χωρίζεις από μία σχέση, είναι δυνατόν να μην κλάψεις; Ειδικά σε αυτή τη σχέση που είχα φτάσει κοντά στο γάμο, είχα κλάψει πάρα πολύ. Και έκλαψα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να έκανα λάθος που δεν αφιέρωσα χρόνο στον εαυτό μου και τον άνθρωπό μου. Και είμαι σίγουρη ότι πίκρανα τον σύντροφό μου, γιατί έπρεπε να χωρίσω χωρίς να το θέλω”.

Ο ιδανικός άντρας για εκείνη: «Θέλω ο άντρας να με προσεγγίζει με όμορφο και ευγενικό τρόπο και να μη μου πει: «Πάμε για ποτό μετά τις 12.00». Μα, πώς θα μιλήσω με τον άλλο, όταν πάμε σε ένα μπαρ ή ένα κλαμπ που έχει δυνατή μουσική; Θέλω να μπορώ να δω τον άλλο στα μάτια, να ακούσω αυτά που έχει να μου πει. Δεν με ενδιαφέρει η βιτρίνα, αν είναι όμορφος ή όχι. Διότι η βιτρίνα είναι από τζάμι και μπορεί να του δώσεις μία και να σπάσει. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο εσωτερικός κόσμος του άλλου.

Ψάχνω έναν άντρα σαν τον πατέρα μου, που μετά από τόσα χρόνια γάμου εξακολουθεί να ζηλεύει με ωραίο τρόπο τη μητέρα μου. Υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους και είναι σαν ένα. Αυτό θα ήθελα κι εγώ από τον σύντροφό μου: να είναι ευγενικός, ευαίσθητος, να έχει χιούμορ και, το κυριότερο, να μην έχει εγωισμό, αλλά περηφάνια. Με χαλάει να ξέρω ότι ο άλλος σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Θέλω να νοιάζεται για τον διπλανό του, ακόμα κι αν δεν τον ξέρει, όπως κάνω κι εγώ».

Για τον Δημήτρη Πυργίδη: “Υπήρξε μια συμπάθεια στην αρχή όταν είδα ότι είναι γελαστός άνθρωπος κι έχει μια καλώς ευνοούμενη τρέλα. Σίγουρα πρόκειται για έναν όμορφο άντρα, αλλά δεν τον ερωτεύτηκα. Και του το είχα πει και του ίδιου, παρόλο που το είχε δέσει σχοινί κορδόνι και έλεγε ότι “η Άννα Μαρία είναι ερωτευμένη μαζί μου”, ότι ουδέποτε είχα τέτοια αισθήματα για εκείνον».

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό OK!

Read More

And More