Άννα Μαρία Βέλλη: Αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε μετά το Survivor και αν είναι ακόμη σε σχέση – Τα βέλη της στον Αλέξη Παππά

Η Άννα Μαρία Βέλλη, έκανε αποκαλύψεις σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τα… κιλά που πήρε επιστρέφοντας από το reality, αποκάλυψε αν είναι ακόμα με τον σύντροφό της ενώ μίλησε και για την σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη.

“Eίμαι σε μια φάση που δεν τρώω επειδή πεινάω, αλλά επειδή έχω μπροστά μου φαγητό. Επειδή ο οργανισμός μου ήταν σε ένα σοκ όλο αυτό το διάστημα και δεν ήξερε πότε θα ξανατραφεί, τρώω πολύ και χωρίς συνοχή. Νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθώ σε διατροφολόγο για να με βοηθήσει. Πάντα έτρωγα πολύ, αλλά τώρα πραγματικά δεν σταματάω αν δεν πάρεις από μπροστά μου το φαγητό. Δεν το έχω υπολογίσει, αλλά μπορεί να καταναλώνω και 6.000 με 7.000 θερμίδες την ημέρα” αποκάλυψε η Άννα Μαρία αποκαλύπτοντας πόσα κιλά πήρε: “Ζυγίστηκα πριν μπω στο Survivor και ήμουν 55 κιλά. Όταν έφυγα, πρέπει να ήμουν 46-47 κιλά και επιστρέφοντας μέσα σε δεκαπέντε μέρες πήρα σχεδόν 15 κιλά, γιατί αυτή τη στιγμή η ζυγαριά μου δείχνει 60 κιλά”!

Η όμορφη youtuber, ξεκαθάρισε ότι είναι ακόμα σε σχέση με τον σύντροφό της Άκη Σβολάκη.

Επηρέασαν τη σχέση σου με τον σύντροφό σου Άκη Σβολάκη τα όσα έγιναν στο Survivor;

Αν η σχέση μου μπορούσε να επηρεαστεί από ένα τηλεοπτικό προϊόν που μοντάρεται και από τις 24 ώρες δείχνει ένα τέταρτο, θα είχε επηρεαστεί.

Είστε ακόμη μαζί;
Ναι!

Σε ρωτάω γιατί είδαμε να αναλύεται ακόμα και το αν σου κάνει like ή συνεχίζει να σε ακολουθεί στο Instagram.
Εκεί για εμένα είναι το πρόβλημα. Το ότι απασχόλησε περισσότερο το αν είμαι σε σχέση ή αν χώρισα από τον σύντροφό μου και όχι το ότι ο Αλέξης είχε μισογυνίστικες συμπεριφορές. Αν πάντως απασχολεί τόσο πολύ τον κόσμο, δεν με έκανε ποτέ unfollow ο Άκης.

Γιατί πιστεύεις ότι ο Αλέξης σε κατηγόρησε ότι φλέρταρες με τον Νίκο Μπάρτζη ενώ είχες σχέση έξω από το παιχνίδι;

Είναι ξεκάθαρο γιατί το έκανε. Επειδή τη δεδομένη στιγμή ήταν όλη η ομάδα εναντίον του ίδιου και του Κρις γιατί εξαιτίας τους κινδυνεύαμε να τιμωρηθούμε και να μην πάρουμε το έπαθλο φαγητού. Προσπάθησε να μας αποπροσανατολίσει για να μην είναι στο επίκεντρο εκείνος, αλλά κάποιος άλλος. Και, από ό,τι φάνηκε, το κατάφερε, γιατί περισσότερο απασχόλησε τον κόσμο το αν έχω ή όχι σχέση με τον Νίκο, από το πόσο απαράδεκτη, μειωτική, χειριστική και σεξιστική ήταν η συμπεριφορά του.

Τι σου είπε όταν επέστρεψες από το Survivor;
Με ρώτησε τι θέλω να φάω!

Δεν σε ρώτησε τίποτα για τον Νίκο;
Μα, δεν υπήρχε κάτι για να ρωτήσει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε τεράστιο θέμα σε κάποιες εκπομπές η σχέση μου με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά επειδή δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν είχα τίποτα να συζητήσω με τον σύντροφό μου. Με ξέρει δεκαπέντε χρόνια, ξέρει όλους μου τους φίλους και δεν είναι η πρώτη φορά που με είδε να κάνω παρέα με αγόρια για να το παρεξηγήσει. Κι αν με ρωτάς, θα έπρεπε γενικά να μην παρεξηγείται το ότι ένας άντρας και μία γυναίκα κάνουν παρέα, γιατί δεν είναι απαραίτητο η σχέση αυτή να έχει ερωτικό υπόβαθρο.

Read More

And More