Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτός είναι ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor – Ήταν ο παιδικός της έρωτας

Η Άννα Μαρία Βέλλη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και προσπαθεί να επιβιώσει στη ζούγκλα, ως παίκτρια της μπλε πλέον ομάδας στο Survivor. Πίσω στην Ελλάδα, όμως, την περιμένει να γυρίσει ο αγαπημένος της! Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού OK! η Άννα Μαρία είναι ερωτευμένη με τον 32χρονο Αρκάδιο Σβολάκη.

Η γνωστή Youtuber και ηθοποιός μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή Άρη Μακρή προχώρησε στη ζωή της, αλλά όχι με έναν νέο έρωτα, όπως είχε γραφτεί, αλλά με τον παιδικό της έρωτα, με τον οποίο πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσαν μαζί, τράβηξαν χωριστούς δρόμους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα. Ο Αρκάδιος Σβολάκης δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Στέκεται στο πλευρό της και αποδέχεται κάθε της απόφαση, ακόμα κι αν αυτή οδηγεί σε μια καλύβα στον Άγιο Δομίνικο.

Το love story του ζευγαριού

Η σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον 32χρονο σήμερα Αρκάδιο Σβολάκη ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, απ’ όπου και αποφοίτησαν. Εκείνη πέρασε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ σύντομα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα και να ασχοληθεί με την υποκριτική φοιτώντας στη σχολή της Δήμητρας Χατούπη. Δεν ήρθε όμως μόνη της. Ο Αρκάδιος Σβολάκης (οι φίλοι του τον φωνάζουν Άκη) βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα καθώς σπούδαζε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι έμεινε κάτω από την ίδια στέγη για έξι χρόνια. Ήταν το 2014, όταν οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν η στιγμή που πίστεψαν ότι έπρεπε να πάρουν τις αποστάσεις τους και να ζήσουν νέες εμπειρίες. 

Read More

And More