Site icon TLIFE

Άννα Μαρία Βέλλη: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της – «Το πρόβλημα είσαι εσύ και όχι εγώ»

Αμέτρητα αρνητικά σχόλια δέχτηκε η Άννα Μαρία Βέλλη στη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok για την πρόοδο που έχει κάνει στη γυμναστική.

Παρά τη συνέπειά της στο γυμναστήριο, καθώς όπως ανέφερε, προπονείται πέντε φορές την εβδομάδα τους τελευταίους επτά μήνες, πολλοί χρήστες αμφισβήτησαν την πρόοδό της, λέγοντάς της πως δεν έχει το δικαίωμα να δημοσιεύει τέτοια βίντεο.

Σήμερα, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να απαντήσει στα συγκεκριμένα σχόλια και δημοσιεύοντας μια νέα φωτογραφία από την προπόνησή της έγραψε: «Ανέβασα τις προάλλες ένα τικ τοκ για την πρόοδο μου που εδώ και επτά μήνες δεν έχει σκιπάρει το γυμναστήριο και πάω με συνέπεια πέντε φορές την εβδομάδα και τα σχόλια από κάτω ήταν γεμάτα σ@@@ά. Ότι και καλά δεν είμαι ακόμα σε θέση να δείχνω το σώμα μου γιατί είμαι μακριά από το γυμνασμένη, ότι έχω body dysmorphia αν νομίζω πως έχω χτίσει σώμα, ότι ελπίζουν αστειεύομαι κτλ. Και αναρωτιέμαι, αν θεωρήσουμε ότι το να κράζεις την προσπάθεια και την πρόοδο του άλλου σε κάνει να νιώθεις καλύτερα για τον εαυτό σου τότε μήπως το πρόβλημα είσαι εσύ και όχι εγώ και το κάθε εγώ που κοιτάει τον εαυτό του; Ιδρωμένες καλημέρες.

© 2025 tlife.gr