Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της μετά το Survivor

Κόντρα στις φήμες, στα δημοσιεύματα και όσα είδαμε… στο Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη σχέση με τον Αρκάδιο Σβολάκη. Η γνωστή Youtuber είναι full in love με τον σύντροφό της και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια δεν υπήρχε ποτέ κάτι ερωτικό με τον Νίκο Μπάρτζη, μέσα στο reality επιβίωσης.

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον αγαπημένο της, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και… στην αγκαλιά του! Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο στην Ακρόπολη, με την Άννα Μαρία να κάνει χιούμορ για τα κιλά της.

“Δεν υπήρχε κάτι για να ρωτήσει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε τεράστιο θέμα σε κάποιες εκπομπές η σχέση μου με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά επειδή δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν είχα τίποτα να συζητήσω με τον σύντροφό μου. Με ξέρει δεκαπέντε χρόνια, ξέρει όλους μου τους φίλους και δεν είναι η πρώτη φορά που με είδε να κάνω παρέα με αγόρια για να το παρεξηγήσει. Κι αν με ρωτάς, θα έπρεπε γενικά να μην παρεξηγείται το ότι ένας άντρας και μία γυναίκα κάνουν παρέα, γιατί δεν είναι απαραίτητο η σχέση αυτή να έχει ερωτικό υπόβαθρο…” αποκάλυψε η Άννα Μαρία Βέλλη σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK!

Read More

And More