Άννα Μαρία Βέλλη: Ο πανηγυρισμός της για τα spoiler που θέλουν τον Αλέξη Παππά εκτός Survivor έχει άρωμα… βασιλικό

Με έναν μοναδικό τρόπο αντέδρασε η Άννα Μαρία Βέλλη στα spoilers που θέλουν τον Αλέξη Παππά να αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης. Η νεαρή youtuber όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο είχε έρθει αρκετές φορές σε ρήξη μαζί του δηλώνοντας μάλιστα πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν θέλει να έχει καμία επαφή.

Βλέποντας λοιπόν τα προγνωστικά που θέλουν τον ηθοποιό να είναι εκείνος που θα δει σήμερα τον δρόμο της επιστροφής για την χώρα μας η Άννα Μαρία Βέλλη είπε να το γιορτάσει. Ο πανηγυρισμός της μάλιστα είχε αέρα… βασιλικό.

Συγκεκριμένα η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε μια φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Μόνο που στα πρόσωπά τους είχε βάλει το δικό της, του Νίκου και του Τζέιμς με τους οποίους είχε έρθει αρκετά κοντά όσο βρισκόταν στο Survivor.

“Aν ισχύουν τα spoilers, αν ο Αλέξης γυρίζει σήμερα Ελλάδα… ο Νίκος μου είχε υποσχεθεί πως όταν έρθει αυτή η ώρα θα πανηγυρίσει…Βίτσα μου κράτα την υπόσχεσή σου και πανηγύρισε και για μένα και για τον πρίγκιπα και για το Πανελλήνιο” έγραψε η ΄Άννα Μαρία.

Read More

And More