Άννα Μαρία Βέλλη: Τρολάρει τον εαυτό της και αποκαλύπτει γιατί δεν έχει χάσει ούτε ένα από τα κιλά που πήρε στο Survivor

Η Άννα Μαρία Βέλλη παρέμεινε στο Survivor για τρεις μήνες, αφού στις 25 Μαρτίου το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο τέλειωσε για εκείνη και έτσι επέστρεψε στην Ελλάδα. Από την ημέρα της αποχώρησής της η γνωστή youtuber έπεσε… με τα μούτρα στο φαγητό, καθώς αυτό ήταν που είχε στερηθεί όσο τίποτα όσο βρισκόταν στο παιχνίδι.

Όταν μπήκε στο Survivor η Άννα Μαρία Βέλλη ζύγιζε 55 κιλά ενώ όταν βγήκε μόλις 47. Έτσι, η ίδια απόλαυσε ξανά και ξανά τα αγαπημένα της φαγητά και γλυκά με αποτέλεσμα, μέσα σε λίγες ημέρες, να φτάσει τα 60 κιλά. Η ηθοποιός και youtuber, αφού χάρηκε αυτή την περίοδο, αποφάσισε να επισκεφτεί μία διατροφολόγο προκειμένου να επαναφέρει το σώμα της όπως ήταν πριν μπει στο παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής, η Άννα Μαρία Βέλλη δεν έχει καταφέρει να μπει σε πρόγραμμα διατροφής και δε διστάζει, μάλιστα, να τρολάρει τον εαυτό της, δείχνοντάς μας γιατί δεν έχει χάσει ούτε ένα κιλό από αυτά που πήρε.

Δες το βίντεο:

Read More

And More