Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: “Βρήκα επιτέλους το άλλο μου μισό!”

Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Η βουλευτής και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Ν.Δ μπορεί να δίνει τον δικό της αγώνα στον πολιτικό στίβο, στην προσωπική της ζωή, όμως, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του εργολάβου δημοσίων έργων Γιώργου Λεγάκη.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια η Άννα-Μισέλ στην εφημερίδα Real Life είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! “Ναι, είναι αλήθεια ότι είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Αισθάνομαι ότι βρήκα επιτέλους το άλλο μου μισό”. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια, οπότε και γνωρίστηκαν. Κοινή παρέα ανέλαβε τις συστάσεις και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα πριν από λίγους μήνες πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης”.

View this post on Instagram

Καλή χρονιά. Με αγάπη!!

A post shared by Anna-Michelle Asimakopoulou (@anna_michelle_nd) on

“Από τον Σεπτέμβριο ζούμε όλοι μαζί. Ο Γιώργος είναι στήριγμα για μένα και τον γιο μου. Για τα υπόλοιπα, όπως λένε, “τα εν οίκω μη εν δήμω”! Αν και δημόσιο πρόσωπο, δικαιούμαι, νομίζω, να έχω και τα μυστικά μου”, αποκαλύπτει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα.

Read More

And More