Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς: Διακοπές στην Κρήτη λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Άννα Μπεζάν και ο σύντροφός της, Δημήτρης Παππάς, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να υποδεχτούν την κόρη τους, μέχρι τότε όμως απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έχοντας περάσει το περισσότερο μέρος του καλοκαιριού στη Μύκονο, η ηθοποιός και ο αγαπημένος της αποφάσισαν να αλλάξουν για λίγο παραστάσεις και ταξίδεψαν στην Κρήτη.

Οι δυο τους μάλιστα από την ημέρα της άφιξής τους στο νησί δημοσιεύουν αρκετά στιγμιότυπα στα social media, θέλοντας να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις όμορφες στιγμές τους.

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν το πρωί της Τρίτης 16/8 αποφάσισαν να κάνουν μια εκδρομή με σκάφος στα Σφακιά, θέλοντας να ανακαλύψουν την ομορφιά της Νότιας Κρήτης.

Οι δυο τους μοιράστηκαν και σχετικά στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, μπορεί η Άννα Μπεζάν να διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει ελάχιστα.

Read More

And More