Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς: Φωτογραφίες από τη βόλτα με την 5 μηνών κόρη τους – Στο πλευρό τους η Χριστίνα Παππά

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς εδώ και έξι μήνες περίπου διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής τους. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την κόρη τους το πρώτο διάστημα, πλέον απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με το αγγελούδι τους.

Η Άννα Μπεζάν έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της ενώ και ο Δημήτρης Παππάς όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν προσπαθεί να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στις δύο γυναίκες της ζωής του.

«Με τον Δημήτρη έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ο Δημήτρης είναι χαζομπαμπάς, κλαίμε παρέα όταν βλέπουμε το παιδί. Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης, φρίκαρα. Σήμερα όμως, μετανιώνω για όλη αυτή τη φρίκη που έχω ζήσει, θα το ξαναέκανα επί εκατό. Είναι νωρίς ακόμα για το δεύτερο παιδί», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Άννα Μπεζάν.

Στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα, και η μητέρα του Δημήτρη Παππά, Χριστίνα Παππά, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στην εγγονή της και είναι πραγματικά αχώριστες.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σύσσωμη την οικογένεια στο νότια προάστια. Οι τέσσερίς τους βγήκαν να απολαύσουν τον περίπατό τους στη Γλυφάδα και όπως θα διαπιστώσεις, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More