Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς: Κυριακάτικη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την κόρη τους

Μια διαφορετική και όμορφη καθημερινότητα βιώνουν εδώ και έξι μήνες περίπου η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η νεαρή ηθοποιός, που πριν από έξι μήνες περίπου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο αυτή τη νέα καθημερινότητα και συνθήκη της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τον έρωτά της ζωή της, Δημήτρη Παππά.

«Με τον Δημήτρη έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ο Δημήτρης είναι χαζομπαμπάς, κλαίμε παρέα όταν βλέπουμε το παιδί. Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης, φρίκαρα. Σήμερα όμως, μετανιώνω για όλη αυτή τη φρίκη που έχω ζήσει, θα το ξαναέκανα επί εκατό. Είναι νωρίς ακόμα για το δεύτερο παιδί», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Μπεζάν.

Η Άννα Μπεζάν έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της ενώ και ο Δημήτρης Παππάς όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν προσπαθεί να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στις δύο γυναίκες της ζωής του.

Σήμερα, Κυριακή 12/2 το αγαπημένο ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την κόρη του.

Ο τρυφερός μπαμπάς μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου απαθανατίζει μητέρα και κόρη να απολαμβάνουν τον περίπατό τους.

Δες το βίντεο

Read More

And More