Άννα Μπεζάν: «Η διευθύντριά μου με είδε χτυπημένη και με βοήθησε να καταγγείλω τον πατέρα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Γκουντ βρέθηκε η Άννα Μπεζάν την Κυριακή 29/5.

Η ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τον κακοποιητικό πατέρα της, για την εγκυμοσύνη της, για τον Δημήτρη Παππά αλλά και για τη συμμετοχή του με την Χριστίνα Παππά στο Asia Express.

«Τώρα που φτιάχνω την δική μου οικογένεια, θέλω να αφήσω πίσω όσα έζησα στα παιδικά μου χρόνια. Πιστεύω ότι σε αντίστοιχες καταστάσεις όπως τη δική μου, πρέπει να παίρνει θέσει ο περίγυρος. Εμένα ευτυχώς με είχε βοηθήσει μία δασκάλα στο σχολείο μου, η οποία με είχε δει χτυπημένη. Είχα κάνει μπαμ, γιατί τότε ένιωσα ασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να σε εμπιστευτούνε έστω και λίγο έναν άνθρωπο». 

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της, η Άννα Μπεζάν ανέφερε: «Η εγκυμοσύνη, προέκυψε και μετά το πρώτο σοκ, αποφασίσαμε ότι το θέλουμε και οι δύο πάρα πολύ. Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έκανα συνέχεια εμετούς, έχασα κιλά αλλά τώρα είμαι καλά». 

Αναφορικά με τον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά και την επιστροφή του από το Asia Express, η ίδια δήλωσε: «Έχουν επιστρέψει εδώ και δύο μέρες, μετά από ένα συμβάν. Η Χριστίνα Παππά είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Εγώ έπαθα σοκ όταν είδα την Χριστίνα σε αυτή την κατάσταση γιατί δεν το έχω ξαναβιώσει αυτό. Ωστόσο πραγματικά, όταν αναφερθεί η ίδια στο γεγονός της αποχώρησης από το Asia Express και θέλει να το επικοινωνήσει και νιώσει καλά, θα καταλάβετε».

«Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Δηλαδή όταν είχα επικοινωνία και μιλούσα μαζί της, ναι, ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Πιο δύσκολα και από το Survivor. Θα τα πουν όμως καλύτερα οι ίδιοι» συμπλήρωσε η Άννα Μπεζάν.

Read More

And More