Άννα Μπεζάν: Η μακροσκελή ανάρτηση για την κόρη της – «Όταν έγινα μαμά κατάλαβα τα άγχη, τις αγωνίες»

Τη νέα φωτογραφία με την κόρη της, ανέβασε στο instagram η Άννα Μπεζάν.

Η γνωστή ηθοποιός και σύντροφος του επιχειρηματία, Δημήτρη Παππά, απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της, ενώ μοιράζεται ανοιχτά τις αλλαγές που βίωσε με την μητρότητα.

Άννα Μπεζάν – Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Όταν έγινα μαμά κατάλαβα πως δεν είναι τόσο απλό να μεγαλώνεις παιδιά. Πως δεν είναι τόσο εύκολο να τα έχεις όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς είναι να αγαπάς κάποιον πιο πολύ κι από τον εαυτό σου. Να χαίρεσαι όταν χαίρεται το παιδί σου, να στεναχωριέσαι όταν είναι στεναχωρημένο, να πονάς πιο πολύ όταν πονάει και όμως να χαμογελάς.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πόση δύναμη χρειάζεται για να μείνεις ψύχραιμη στα ατυχήματά τους ή στις ασθένειες τους. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, τα άγχη, τις αγωνίες μιας μαμάς για το σήμερα και το αύριο των παιδιών.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς μπορείς να φουσκώσεις από περηφάνια, με τόσο απλά πράγματα που για άλλους είναι ανόητα .Όταν το παιδί σου σού χάρισε το πρώτο του χαμόγελο, όταν έσκασε το πρώτο του δόντι, όταν είπε την πρώτη του συλλαβή.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πως το πιο ευχάριστο άκουσμα είναι το γέλιο του παιδιού σου. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς μια συζήτηση ξεκινά από ένα θέμα και καταλήγει τις περισσότερες φορές στα παιδιά. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα πολλά για το τι σημαίνει να είσαι μαμά.

Όταν έγινα μαμά μόνο ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Ποτέ, μα ποτέ, δεν κατάλαβα πώς κάποιος μπορεί να βλάψει σωματικά ή ψυχικά ένα παιδί…», έγραψε η Άννα Μπεζάν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αννα Ραφαελα Μπεζαν (@mpezan)

Read More

And More