Άννα Μπουσδούκου: Μυστικός γάμος με τον καλό της στην Αντίπαρο

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει η Άννα Μπουσδούκου με τον εκλεκτό της καρδιάς της και επίσης δημοσιογράφο, Σταύρο Ιωαννίδη. Το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια, πρόκειται να παντρευτεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στην Αντίπαρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στην Reallife. Η επιθυμία της Άννας και του Σταύρου είναι το μυστήριο να τελεστεί σε κλειστό κύκλο καλεσμένων, παρουσία μόνο 60 περίπου ατόμων, από το στενό οικογενειακό και φιλικό τους κύκλο.

Μπορεί να ήταν γνωστό πως το ζευγάρι ετοιμαζόταν σιγά σιγά να επισημοποιήσει την σχέση του με παπά και με κουμπάρο, αλλά ο γάμος οργανώθηκε υπό άκρα μυστικότητα. Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ κρατούν την σχέση τους σε χαμηλούς τόνους και δεν έδωσαν ποτέ αφορμές για σχολιασμό. Μάλιστα, η Άννα Μπουσδούκου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο TLIFE και είχε δηλώσει, όσον αφορά την προσωπική της ζωή: “Δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να κρύψω την προσωπική μου ζωή, αλλά και ούτε να την διατυμπανίσω. Η προσωπική μου ζωή είναι για να την ζω και όχι να την βγάζω βόλτα… Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει την δουλειά του κι εγώ τις επιλογές μου”.
Η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης διατηρούσαν σχέση από απόσταση, καθώς εκείνος ήταν ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Θεσσαλονίκη, ενώ η δημοσιογράφος έμενε και δούλευε στην Αθήνα. Στη συνέχεια, ο Σταύρος δέχτηκε πρόταση από τον σταθμό του Φαλήρου, για μία πιο ενεργή παρουσία στο δελτίο ειδήσεων και έτσι το ζευγάρι ξαναενώθηκε στην ίδια πόλη, κάνοντας παράλληλα και το επόμενο βήμα στην σχέση του. Τα τελευταία τρία χρόνια μένουν κάτω από την ίδια στέγη και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Read More

And More