Άννα Πρέλεβιτς: Aποκάλυψε το μεγαλύτερο άγχος της για τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Μια από τις πιο όμορφες περίοδούς της ζωής της διανύει η Άννα Πρέλεβιτς τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Νικήτα Νομικού τον άντρα που θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του.

Η γνωστή επιχειρηματίας πριν λίγο καιρό δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζεται για την μεγάλη μέρα παρότι δε βιάζεται ιδιαίτερα μιας και όπως όλα δείχνουν το μυστήριο θα τελεστεί το καλοκαίρι του 2023.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σύρο, με την Άννα Πρέλεβιτς να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές τους.

Σε ένα διάλειμμά της, η νεαρή καλλονή έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των ακολουθούν της

Μεταξύ άλλων η πρώην σταρ Ελλάς αποκάλυψε το άγχος που της δημιουργήθηκε πρόσφατα σχετικά με τον γάμο της, το οποίο όμως ξεπέρασε μετά από λίγο.

«Να σας πω την αλήθεια εγώ που δεν αγχώνομαι για τέτοια θέματα αγχώθηκα τις προάλλες γιατί με ρωτάει ο περίγυρός μου πράγματα τα οποία δεν έχω σκεφτεί ακόμα (ημερομηνίες, διαθεσιμότητες λόγω covid, κλπ) και ένιωσα λίγο άσχημα για μια στιγμή. Αλλά όλα καλά έχω μηδέν άγχος πάλι», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Read More

And More