Άννα Πρέλεβιτς: Αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της – «Ήταν η πιο ωραία ημέρα της ζωής μου»

Η Άννα Πρέλεβιτς έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της, καθώς πριν 2 εβδομάδες ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι παρουσία στενών φίλων και συγγενών ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι.

Η Άννα Πρέλεβιτς, αφού χαλάρωσε με τις γαμήλιες προετοιμασίες και τη μεγάλη ημέρα, αποφάσισε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και να αποκαλύψει λεπτομέρειες από τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό.

«Δεν είχα καθόλου άγχος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και την ημέρα του γάμου! Και κάτι «λάθος» να πάει δεν έγινε και κάτι. Έξι μέρες πριν από τον γάμο είχα αγχωθεί αρκετά γιατί έδειχνε ότι θα βρέξει την ημέρα του γάμου αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια και είχε λιακάδα» αποκάλυψε η νύφη για το αν είχε άγχος την ημέρα του γάμου της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς αποκάλυψε επίσης ότι δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού, ενώ το γαμήλιο γλέντι ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

 

Η Άννα Πρέλεβιτς δεν δίστασε να μοιραστεί τις μπομπονιέρες, το προσκλητήριο του γάμου της αλλά και στιγμές από τη γαμήλια δεξίωση που δεν είχαμε ξαναδεί!

«Ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου! Ακόμη έχω την χαρά και την αδρεναλίνη σαν να μην πέρασε μια μέρα» εξομολογήθηκε η Άννα Πρέλεβιτς.

 

Read More

And More